Individu

Er zijn veel manieren om ons te helpen.
Alles wat we doen wordt dankzij u mogelijk gemaaktwe.

                                             Zoals Moeder Theresa al zei: “Ik kan niet de wereld in mijn eentje veranderen. Maar ik kan wel een steen over het water keilen die vele rimpelingen creëert”. 

Hoe kunt u meedoen?
Doneer

Uw donatie maakt het mogelijk ons werk te doen in door armoede geteisterde gebieden. De containers en de initiatieven veranderen de wereld van jonge kinderen en maakt het voor hen mogelijk een eigen toekomstpad te kiezen. Om te doneren: klik op de ‘doneer’ knop of kijk naar naar de andere mogelijkheden op de donatie-pagina.

Blijf met ons in contact

Blijf met ons in contact om het laatste nieuws te horen over recent geplaatste containers en andere initiatieven.

Nalaten

Een nalatenschap in uw testament is misschien wel de belangrijkste en meest duurzame manier om Breadline Africa’s inspanningen te ondersteunen zodat kinderen zich kunnen ontwikkelen om iets fenomenaals te doen voor de maatschappij. Door geld na te laten aan Breadline Africa bent u er verzekerd van dat het naar een goed doel gaat waar het op de juiste wijze ingezet wordt. Mensen ter plekke die de situatie daar kennen, hebben concreet profijt van uw besluit. In Nederland is een nalatenschap aan ANBI- goede doelen vrijgesteld van belasting.

Stuur-een-e-Card

Iemand een digitale E-kaart sturen is gemakkelijk, grappig en gratis. Daarbij is er de mogelijkheid om geld te doneren’.

Help build an ECD container

U kunt ook rechtstreeks geld voor een container naar uw keuze doneren.

Fiets voor kinder

Doe mee aan ’s werelds grootste georganiseerde fietstoer – The Cape Town Cycle Tour. Daarmee haalt u geld op voor Breadline Africa. Mail naar info@breadlineafrica.org en wij helpen u graag met uw plekje op de website

Doneer je verjaardag

Vraag uw vrienden voor uw verjaardag om een gift aan Breadline Africa www.justgiving.com

Zelf iets doen voor Breadline Africa

Als u zelf een actie wilt ondernemen maken wij graag een zogenaamde pagina voor u aan op www.justgiving.com.

Ondersteun of organiseer zelf sponsoracties

Ondersteun of organiseer zelf sponsoracties (koffie bijeenkomsten; thee middagen; sportwedstrijden; etc.) en help ons met ons doel.

Breadline Africa’s Jaarlijkse Rapporten

Deze voorbeelden geven u een idee wat we recent hebben gedaan, het geld dat we aan projecten toegekend hebben en waar we mee bezig zijn. Of bezoek de pagina waar de projecten vermeld staan om er meer van te weten.

 

“Twijfel nooit aan het feit dat een kleine groep van bedachtzame, betrokken mensen de wereld kunnen veranderen. Zo is het immers altijd gegaan”

Margaret Mead, anthrapologe