Individu

Ga een uitdaging aan voor Breadline Africa


Door de jaren heen hebben veel dappere en bedachtzame mensen de grenzen van hun comfortzone verlegd om een uitdaging voor Breadline Africa te voltooien. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met
edna@breadlineafrica.org.za.

Organiseer een inzamelingsactie binnen uw gemeenschap


Neem contact op met Edna in Zuid-Afrika (edna@breadlineafrica.org.za) of Wendy in het Verenigd Koninkrijk (breadlineafricauk@btconnect.com) voor hulp bij het organiseren van een evenement. Evenementen die door onze ondersteuners worden gehouden zijn koffieochtenden, high tea feestjes, gesponsorde sportevenementen enzovoort, die ons helpen om geld in te zamelen en mensen bewust te maken.

Maak een legaat en een blijvende erfenis van hoop

Een legaat in uw testament is een van de meest waardevolle en blijvende manieren om het werk van Breadline Africa te ondersteunen om bijzondere kinderen te ontwikkelen die opgroeien om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Nadat u in uw testament voorzieningen heeft getroffen voor familie en vrienden, kan een schenking aan Breadline Africa bijdragen tot de ontwikkeling van een hele nieuwe generatie kinderen.

Geen schenking is te klein.
Als u overweegt een legaat aan Breadline Africa in uw testament op te nemen, laat het ons dan weten. Hoewel uw testament vertrouwelijk en privé is, willen wij u graag bedanken voor dit zeer genereuze gebaar en de kans benutten om de besteding van uw schenking te bespreken. Neem contact met ons op als u meer advies nodig heeft over wat voor legaat u aan Breadline Africa wilt schenken of de juiste manier om uw wensen in uw testament vast te leggen.